GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Bağlarbaşı Ortaokulu

Bağlarbaşı Ortaokulu

Bağlarbaşı Mahallesi 105022.Sokak No5 Şahinbey/Gaziantep
Vizyon
Demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına saygılı, Atatürkçü düşüncenin ışığında yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, insan ve vatandaşlık haklarına saygılı, barışçı ve çevreci, gerçekçi, girişimci, estetik anlayışı gelişmiş, kendisi ile barışık, kişilikli, üretken ve uyumlu, kaliteyi hayat tarzı olarak benimsemiş çevresine model olan bir eğitimn kurumudur.
Misyon
Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen, ahlaki değerlere sıkı sıkıya bağlı, vatan, millet ve bayrak sevgisi ile bezenmiş, Milli Eğitim Bakanlığı’nın genel amaçları ve İlköğretim Genel Müdürlüğü’nün özel amaçları doğrultusunda gençler yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için ; Bağlarbaşı Ortaokulu bu gün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan aynı zamanda bir üst eğitim – öğretim kurumlarına öğrenci yetiştiren eğitim kurumu olacaktır.
Belediye Otobüsü
Yerleşim Yeri
Küçük bir yerleşim yeri olan Bağlarbaşı Mahallesinin eski adı Mazmahor Köyüdür. Mahallede Sağlık Ocağı da bulunmaktadır.
İl 7 km- İlçe 4 km- Akkent Mahallesine 1 km